Skip to main content

Torturile din seria ”NOSTALGIE” de la COLIBRI. Gusturi preferate din copilărie

11-12-2019
Torturile din seria ”NOSTALGIE” de la COLIBRI. Gusturi preferate din copilărie
1

Seria actualizată de torturi ”NOSTALGIE” a patiseriei COLIBRI reprezintă premiera dulce a acestui sezon. Aceste gusturi ne fac să ne amintim de copilărie, când tortul de pe masă ne aducea atâta bucurie, încât îl savuram cu cea mai mare plăcere.
 

Torturile ”NOSTALGIE” încorporează 100% caracteristicile generale ale produselor de patiserie COLIBRI: calitate, lucru manual și rețete tradiționale actualizate, care se transmit din generație în generație.

O ÎNTÂMPLARE NOROCOASĂ

Ideea creării torturilor ”Nostalgie” a venit acum doi ani pe malul Mării Negre, în condiții destul de interesante și aproape incredibile. Dar, anume așa apar istoriile nostalgice care sunt povestite următoarelor generații...

Fiind în vacanța de vară la Odesa, tehnologul COLIBRI a făcut cunoștință cu o femeie, care s-a dovedit a fi și ea tehnolog la o cofetărie binecunoscută din Kiev. Discuția a continuat într-o manieră degajată, fiind acompaniată de briza mării… Din vorbă în vorbă, tehnologii au ajuns și la metodele de preparare a tortului Kiev, rețeta fiind ținută în mare secret încă din anii ’70 ai secolului trecut.

Până la urmă, s-a adeverit faptul că acest tort este preparat din unt încă de pe timpurile când s-a stabilit standardul GOST, acum 50 de ani. Se pare că în prezent rețeta nu mai e o mare taină. Partea cea mai interesantă a acestei istorii este faptul că tehnologul din Kiev nu știa că vorbește cu o colegă de breaslă și a împărtășit cu sinceritate, ca între fete, rețeta veritabilă a tortului Kiev – acel tort pe care toți cofetarii își doresc să-l prepare corect.

Ajunsă acasă, tehnologul COLIBRI a pus rețeta în practică. La degustările făcute cu un grup de voluntari independenți, această versiune a tortului Kiev a făcut furori, cucerind inimile tuturor.

O NOUĂ GENERAȚIE DE TORTURI

Grație companiei COLIBRI, în ziua de azi fiecare locuitor al Moldovei are posibilitatea să cumpere torturi 100% veritabile – Kiev, Praga și Poveste. Ca în vremurile bune, aceste torturi sunt ambalate în cutii din carton ecologic, legate cu sfoară.

În procesul de lucru asupra rețetei, cofetarii COLIBRI au reușit să respecte tradițiile și să pună accent pe gustul fiecărui tort din această serie – atât de populare în ultimele decenii.

Seria ”Nostalgie” conține ingrediente 100% naturale și calitative, precum și garanția că în componență nu veți găsi niciodată ulei de palmier și margarină.

„NOSTALGIE” - 4 AMINTIRI DULCI

Kievsky

Tort aerat cu blat de bezea cu arahide, acoperit cu un strat delicat de cremă de unt, cu adaos de coniac. Tehnologii în patiserie din Kiev au dezvăluit rețeta originală a acestui tort companiei COLIBRI. Din acest motiv, COLIBRI vă asigură că acesta este adevăratul tort Kiev, gustul căruia este iubit și nu poate fi uitat.

Praga

Pandișpan tradițional ceh cu un strat delicat de unt de ciocolată, acoperit cu glazură de ciocolată. Impresionant, foarte gustos, fin și sățios.

Skazka

Pandișpan clasic cu un strat delicat de cremă fină de unt „Charlotte”, scăldat în sirop combinat cu vin de desert. Este tortul preferat din copilărie al multor oameni.

 

 

Esterhazy

Tortul cu migdale și cremă „Charlotte” completează lista de deserturi tradiționale „Nostalgie”. Este ușor să-l recunoști după design-ul cu „pânza de păianjen” și, odată încercat - și printr-o combinație de gusturi de neuitat.

 

GUSTOS, FRUMOS ȘI... ECOLOGIC

Colibri se ocupă până în cele mai mici detalii de toate produsele. Torturile din categoria „Nostalgie” sunt vândute doar în ambalaje biodegradabile, fabricate din carton gros, și nu din plasticul cu care ne-am obișnuit.

Achiziționând desertul într-un asemenea ambalaj, susțineți compania COLIBRI în eforturile sale de a reduce impactul dăunător asupra naturii și contribuiți la protecția mediului înconjurător.

Tortul ambalat în această cutie frumoasă este ușor de ținut în mâini și, de asemenea, un cadou plăcut pentru oamenii dragi. Răsfață-te și bucură persoanele apropiate cu adevărate deserturi tradiționale, preparate de cofetarii iscusiți ai companiei COLIBRI!

Torturile „NOSTALGIE”, pregătite și ambalate manual, pot fi găsite în rețeaua de supermarketuri KAUFLAND și LINELLA.

Catalog 2021