Skip to main content

Despre noi

Colibri – Gustul plăcerii!

Marca comercială COLIBRI, a fost fondată în anul 1997 și până în prezent, este unul dintre liderii fabricării produselor de patiserie din Republica Moldova.

https://www.youtube.com/watch?v=i-1NkHZRjIE

Cofetarii COLIBRI sunt mereu axați pe extinderea sortimentului, prin crearea unor deserturi noi și îmbunătățirea celor existente. În anul 2019, pentru prima oară în Moldova, COLIBRI începe producerea în masă a două serii de torturi premium – torturile pe bază de mousse și torturile NOSTALGIE care conțin ingrediente 100% naturale de calitate înaltă.

Prezentarea patiseriei Colibri

La data de 13 ianuarie 2020, compania a obținut certificatul privind sistemul de management al siguranței alimentelor ISO 22000:2018. Acest document confirmă faptul că toate procesele de producere sunt monitorizate cu strictețe la fiecare etapă – de la achiziționarea ingredientelor și până la ambalarea și transportarea produselor de patiserie în automobile dotate cu camere frigorifice.

Tehnologii COLIBRI sunt specialiști cu multă experiență în domeniu, care în mod regulat urmează stagieri și cursuri de perfecționare. Ei sunt mereu în căutare de combinații și gusturi noi și produc cele mai frumoase creații în arta cofetăriei.

Bamby ROM
Produse de cofetărie COLIBRI
Tartonni desert
Colibri – Țara visurilor dulci!

Unde pot fi achiziționate produsele COLIBRI? În cele mai mari rețele de supermarketuri din țară: Linella, Fourchette, Kaufland,  Green Hills, Local, Ocean Fish, Cartier Market.

Catalog 2021