Skip to main content

Premieră în Moldova: o gamă de torturi mousse în ambalaj eco

11-12-2019
Premieră în Moldova: o gamă de torturi mousse în ambalaj eco
1

Premium Cake de la Colibri: pentru prima oară în Moldova a fost lansată o gamă de torturi mousse

Noua gamă de torturi fine pe bază de mousse de la Colibri te vor cuceri cu siguranță, pentru că sunt executate manual, cu multă grijă, de către cofetari.

ARTĂ ÎNALTĂ ÎN COFETĂRIE

Torturile pe bază de mousse reprezintă un trend actual care provine din Franța. Ele fac parte din arta înaltă în cofetărie și sunt foarte apreciate în special pentru aspect și design.

Exact așa se întâmplă în cazul torturilor mousse Gustopere sau Fresie – în glazura oglindă a acestora poți să-ți vezi reflexia și marea dorință de a le savura cu plăcere. Totodată, torturile mousse cu caramelă sau cu ciocolată te vor încânta cu gustul lor catifelat și nemaipomenit de cremos.


Cu siguranță gustul este primordial atunci când vine vorba de torturi. Tocmai de aceea, cofetarii de la Colibri au grijă să vă ofere de fiecare dată cele mai bune combinații de gusturi și texturi – asorti de pomușoare, pere, coacăză, caramelă, vanilie și ciocolată. Toate ingredientele sunt 100% naturale.

În gama de torturi mousse au fost lansate 5 produse noi:

Gustopere
Pandișpan alb, cremă pe bază de Mascarpone și smântână naturală, pere în caramenă și nuci. Un desert aromat, cu un aspect luminous, care va rămâne în memorie încă multă vreme datorită postgustului său unic.

Frezie
Pandișpan alb, cremă pe bază de smântână naturală cu adaos de pomușoare (zmeură, coacăză, căpșună) – un tort deosebit, care atrage toate privirile. O alegere ideală dacă mergi în ospeție și vrei să surprinzi gazdele cu un desert.

Mousse de coacăză

Pandișpan aerat, mousse de vanilie și coacăză – un aspect frumos, un gust fin cu o notă ușor acrișoară și desigur ingrediente 100% naturale, cum e în cazul tuturor torturilor mousse Colibri. Desertul perfect pentru un minut de răsfăț!

Mousse de caramelă
Mousse de caramelă și vanilie, cu adaos de alune de pădure în caramelă sărată și decorat cu velur de ciocolată. Acest tort îi va încânta pe iubitorii de nuci, care se îmbină perfect cu pandișpanul aerat și nuanțele de caramelă.

Mousse de ciocolată

Pandișpan de ciocolată, cu mousse de vanilie, caramelă și ciocolată – unic și intens. Dacă îți place ciocolata, vei aprecia pe deplin acest desert și vei cere încă o felie…

DETALIILE CONTEAZĂ

Fiecare tort din gama Premium Cake este o adevărată operă de artă, pentru că este produs, decorat și ambalat manual. Odată cu lansarea noii colecții de torturi, Colibri a creat și un nou sistem de ambalare care este gândit până la cele mai mici detalii.


Veți putea vedea în continuare desertul pe care îl cumpărați, însă cutia va fi confecționată din material ecologic. Este vorba despre cartonul gros, care are un impact redus asupra mediului și arată foarte bine.


Colibri are grijă nu doar de aspectul ambalajului, ci și de utilitatea acestuia. Acum nu este necesar să scoateți tortul din ambalaj și să-l puneți pe o farfurie specială sau să-l tăiați direct în cutie, ceea ce este destul de dificil. Noul ambalaj se desface foarte ușor, astfel încât tortul rămâne neatins, pe un suport frumos care poate fi servit imediat.

Recomandarea Colibri: ar fi bine să serviți tortul mousse rece, pentru că doar așa veți simți pe deplin gustul său unic și intens.

Noua game de torturi mousse de la Colibri este disponibilă în vânzare doar în rețeaua de supermarkete Kaufland.

 

Catalog 2021