Skip to main content

Gustos și de post! Noua serie de torturi Colibri, creată special pentru cei care țin post

12-03-2020
Gustos și de post! Noua serie de torturi Colibri, creată special pentru cei care țin post
Gustos și de post! Noua serie de torturi Colibri, creată special pentru cei care țin post

Postul Mare este cel mai strict și îndelungat dintre toate posturile de peste an, pentru că a început acum o săptămână și jumătate și va dura până pe 18 aprilie. În tot acest răstimp, creștinii se abțin de la consumul produselor de origine animală, apelând la alimentația exclusiv vegetală.

Și ce-i de făcut dacă în această perioadă urmează o sărbătoare de familie și ți-ai dori totuși un moment dulce pentru musafiri? E mult mai simplu decât crezi! Încearcă torturile de post Colibri, care vor fi pe placul tuturor.

Tort de post cu miere și vișine 

Un desert clasic de la Colibri, care este alegerea perfectă pentru cei care vor să se îndulcească în perioada postului. Blatul pufos de miere, frișcă vegetală, vișinele în suc propriu și nucile îți vor încânta papilele gustative.

Тort GUGUȚĂ

Pe lângă rețeta tradițională a tortului, vă recomandăm și cea de post, care are același gust delicios. Rulourile din aluat cu umplutură de vișine, scăldate în cremă extra fină de frișcă vegetală și presărate cu fulgi de ciocolată – ce poate fi mai bun? 

Тort BLACK LILLY

Următoarea noutate dulce de la Colibri este dedicată celor care preferă deserturile neobișnuite – tortul BLACK LILLY. Acest deliciu îți va fi pe plac, pentru că are la bază blat foitaj de post, cremă de frișcă vegetală și prune uscate. Desertul este asezonat cu ciocolată fină.

Тоrt BOLERO

Blatul de foietaj de post care se topește în gură, umplutura cu coacăză și crema de frișcă vegetală fină - rețeta desertului perfect de post, tortul BOLERO. Dacă preferi gustul dulce-acrișor, acest tort îți va fi pe plac!

Torturile de post și alte deserturi Colibri pot fi achiziționate în magazinele din toată țara.

Catalog 2021