Skip to main content

Visurile se îndeplinesc! Cum a fost vacanța la Toscana a câștigătorilor concursului Colibri

09-03-2020
Visurile se îndeplinesc! Cum a fost vacanța la Toscana a câștigătorilor concursului Colibri
11

Vă mai amintiți de concursul pe care l-am lansat în 2019 sub genericul „Savurează clipe dulci în Italia”? Acum e momentul oportun să îi cunoașteți pe Cristina Mereuță și Gheorghe Sclifos, cuplul de îndrăgostiți care a beneficiat de o călătorie minunată în Toscana, în luna februarie curent.

Cum a fost posibil?

În perioada 01 iulie - 01 noiembrie 2019, Cristina și Gheorghe au comandat tortul de nuntă de la Colibri și, ulterior, au primit codul unic de participare - 1167! Apoi, s-au înregistrat în calitate de participanți și au publicat câteva fotografii cu desertul petrecerii de nuntă.

Astfel, norocul le-a surâs anume lor, iar după ce au petrecut o săptămână grozavă în Toscana, considerată una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei, Cristina și Gheorghe ne-au împărtășit următoarele impresii:

„Despre vacanța noastră în Italia… Am decis să luăm o mașină în chirie în călătoria noastră. Am mers prin munți, am văzut Florența, Genova, Voltera. Am vizitat castelul Giardino di Boboli, diverse parcuri, turnuri, Grădina Zoologică din Lucca, cel mai mare acvariu din Italia. Datorită companiei Colibri, am avut parte de o nouă experiență. Mulțumim pentru a doua lună de miere!”

Vă mulțumim pentru participare și suntem bucuroși că ați adunat împreună atâtea emoții pozitive!

Visurile chiar se îndeplinesc!

Catalog 2021