Skip to main content

Cum comand?

Alege produsul

Plasează comanda online
sau
Sună la numărul de telefon:
068 077 077
069 888 222
sau
Vezi pagina
Contacte

Achită comanda la operatori/ online/ la terminalul Qiwi

Primește comanda la ora și ziua indicată
sau
Ridică comanda de la operator

Poftă bună!

(400 lei/buc)
(400 lei/buc)
(400 lei/buc)
(400 lei/buc)
(320 lei/buc)
(400 lei/buc)
(400 lei/buc)
(300 lei/buc)
(350 lei/buc)
(300 lei/buc)
(400 lei/buc)
(400 lei/buc)

De ce trebuie să comanzi tort de nuntă în Chişinău la noi

Facem tort de nuntă la comandă - pe site-ul nostru sunt peste 100 de fotografii de torturi de nuntă, dar am făcut mult mai multe. Fiecare tort este unic în felul său şi la fel de elegant ca şi rochia miresei.

Să comanzi un tort de nuntă înseamnă să comanzi tortul care să se înscrie perfect în stilul sărbătorii. El poate fi realizat în orice gamă de culori - de la nuanţe pastelate şi romantice până la culori aprinse, în stilul nunţii. Nu neapărat să fie alb! Tortul de nuntă la comandă presupune şi anumite dimensiuni - se poate comanda atât un tort de nuntă nu prea mare, cât şi un desert impresionant în câteva niveluri în stilul nunţii regale. 

Cum se comandă tort de nuntă în Chişinău ca să nu fii dezamăgit?

Comandă un tort la o cofetărie specializat cu experienţă bogată - noi coacem torturi din anul 1997! Neapărat comandă o probă de tort - un tort de dimensiuni mici, ca să nu fii dezamăgit la nuntă. Nu uitați de posibilitatea de a decora tortul de nuntă cu figurine din mastic – noi vom încerca să redăm o asemănare de portret!

Apropo, ai posibilitatea de a alege nu doar designul tortului, dar şi umplutura sau să renunţi la anumite ingrediente. De asemenea, la noi se poate comanda candy-bar - dulciuri miniaturale, care pot fi luate cu mâna (macaron, turtă dulce, prăjituri mici sau fructe).

Catalog 2019
© 2018 - 2021 UNGAR SRL. All rights reserved