Skip to main content

Cum comand?

Alege produsul

Plasează comanda online
sau
Sună la numărul de telefon:
068 077 077
069 888 222
sau
Vezi pagina
Contacte

Achită comanda la operatori/ online/ la terminalul Qiwi

Primește comanda la ora și ziua indicată
sau
Ridică comanda de la operator

Poftă bună!

(300 lei/buc)
(260 lei/buc)
(280 lei/buc)
(750 lei/buc)
(550 lei/buc)
(750 lei/buc)
(400 lei/buc)
(350 lei/buc)
(350 lei/buc)
(350 lei/buc)
(400 lei/buc)
(370 lei/buc)

De ce trebuie să comanzi torturi de sărbătoare în Chişinău la noi

Noi facem torturi de sărbătoare la comandă din anul 1997 - la zi de naştere, botez, nuntă şi multe alte sărbători. Se poate comanda torturi de sărbătoare în două situaţii: pentru invitaţi în calitate de desert şi pentru organizatorul festivităţii în calitate de cadou.

Tortul de sărbătoare la comandă pentru organizatorul festivităţii este tortul ideal, ţinând cont de interesele şi preferinţele gustative ale sărbătoritului, începând de la culoarea tortului şi încheind cu setul de ingrediente. De exemplu, pentru mamă la 8 Martie se poate comanda tort de nuanţe roz pastelate, ornamentate cu trandafiri. Pentru tată sau soţ la 23 Februarie se potriveşte un tort în stil military. Nu-ţi fie teamă să experimentezi: tortul de nuntă nu este neapărat alb, iar tortul pentru Ziua Îndrăgostiţilor - roşu, 

Făcând comandă de torturi de sărbătoare în Chişinău pentru oaspeţi ai posibilitatea de a alege nu doar designul şi umplutura, dar şi dimensiunile - putem face atât un tort nu prea mare pentru o sărbătoare de familie, cât şi un tort de nuntă cu câteva niveluri pentru sute de invitaţi. Apropo, acum avem 23 de tipuri de umplutură, inclusiv tort de fructe şi smetannik clasic, precum şi arome moderne, cum ar fi tiramisu. 

La noi se poate comanda şi candy-bar - macaron, turtă dulce, prăjituri mici sau fructe, care să se înscrie în stilul festivităţii.

Coacem toate torturi de sărbătoare în ziua sărbătorii și le împachetăm în ambalaj modern.

Catalog 2019
© 2018 - 2021 UNGAR SRL. All rights reserved