Skip to main content

COLIBRI – gustul plăcerii!

31-03-2020
COLIBRI – gustul plăcerii!
a1

Noul slogan redă cu exactitate poziționarea brandului COLIBRI și ideologia sa actuală. Datorită schimbărilor benefice, torturile COLIBRI sunt prezentate acum într-o nouă lumină. În anul 2019 COLIBRI lansează în premieră două serii de torturi ambalate în cutii din carton ecologic, ceea ce reprezintă o premieră pentru Republica Moldova. Deserturile sunt preparate din ingrediente 100% naturale și calitative, iar torturile mousse din seria ”Nostalgie” sunt pe bază de frișcă naturală și au un gust incomparabil, care îți amintește de copilărie.

 

Torturile sunt acele deserturi care, prin esența și gustul unic, au menirea de a crea plăcere.

În perioada deloc ușoară prin care trecem în prezent este foarte important să nu uităm de lucrurile care ne aduc plăcere, lăsând deoparte emoțiile negative. Doar acasă, departe de griji și probleme, avem posibilitatea să punem pe pauză toate gândurile, să facem un ceai aromat, să includem filmul preferat și să savurăm din plin momentele de răsfăț și gustul incredibil de bun al torturilor COLIBRI.

Anume această ideologie stă la baza dezvoltării brandului COLIBRI și este reprezentată cu desăvârșire în noul spot publicitar al companiei.

Gustul plăcerii

COLIBRI — gustul plăcerii!

Colibri

Colibri a început să producă torturi şi prăjituri din anul 1997.  Patiseria produce peste 100 de feluri de torturi și prăjituri.

Adresa:  Chisinau, str. Miron Costin, 7
Telefon: 068 077 077
www.colibri.md

Catalog 2021