Skip to main content

Deserturi de Halloween teribil de... gustoase!

15-10-2019
Deserturi de Halloween teribil de... gustoase!
6

În ajunul Zilei Tuturor Sfinților, la data de 31 octombrie, în multe țări ale lumii este marcat Halloween-ul. Republica Moldova celebrează, de asemenea, această „teribilă” sărbătoare. Simbolurile tradiționale de Halloween sunt dovleacul cu ochii arzând și dulciurile, care se oferă copiilor deghizați în personaje malefice.

Dulciuri moldovenești de Halloween de la Colibri

În Republica Moldova, pregătirea mâncărurilor specifice Halloween-ului devine mai ușoară. Ne inspirăm din obiceiurile altor țări, preparăm ceva cu propriile idei. Însă, poți să nu te deranjezi, pentru că ai șansa să comanzi dulciuri deosebite și teribil de... atractive, care pot fi găsite doar la Colibri. În baza propriilor rețete, compania gătește torturi și prăjituri autentice, delicioase, cu nuanțe tematice specifice Halloween-ului.

Nicio sărbătoare nu are loc fără tort!

Dimensiunea și greutatea tortului depind de numărul persoanelor de la petrecere. Un tort mare sau mic, design și umplutură - toate le alegeți după placul dvs. Discutați neapărat detaliile cu cofetarii de specialitate de la Colibri, care vă vor ajuta să alegeți combinația perfectă și un aspect cât mai frumos al desertului. Astfel, tortul ales va avea toate șansele să devină punctul culminant al petrecerii de Halloween.

Și cum fără cei care adoră Candy-Bar? Cupcakes-urile fermecătoare, turtele și bomboanele în stilul specific Halloween-ului, cu siguranță îi vor surprinde plăcut pe toți. 

Sfat de la Colibri: 

Alegând un tort sau deserturi din Candy-Bar pentru Halloween, nu puneți neapărat accentul pe groază și urâciuni. Dacă organizați o petrecere cu tineri, atunci prietenii vor fi cu siguranță impresionați de desertul interpretat cu tematica ochilor sfâșiați și a degetelor sângeroase. Însă, dacă doriți să-i surprindeți pe copii sau pe oamenii vârstnici, puteți alege un design tematic mai restrâns. Tortul de dovleac, spre exemplu, nu se supără, ci chiar zâmbește, iar în loc de ochi și degete puteți folosiți figuri de păianjeni și lilieci. În orice situație puteți adăuga accentul care vi se potrivește. Același Halloween poate fi înfiorător sau, dimpotrivă, amuzant și plin de pozitivism. 

Dacă doriți să discutați, dar și să comandați un tort „sinistru” sau prăjituri pentru Halloween, puteți apela numărul de telefon al companiei Colibri: 068 077 077.

Catalog 2021
© 2018 - 2021 UNGAR SRL. All rights reserved