Skip to main content

Cum să alegi un tort pentru cei născuți în zodia Leu?

15-08-2019
Cum să alegi un tort pentru cei născuți în zodia Leu?
1

Persoana care este născută sub acest semn zodiacal are o prestanță impunătoare și îi place să fie mereu în centrul atenției. Nativii din zodia Leu preferă petrecerile mondene, unde pot să-și etaleze ținutele sclipitoare, zâmbetul frumos și mersul lent de felină. Compania Colibri, specializată în produse de patiserie, îți oferă în continuare câteva recomandări prețioase ca să alegi tortul potrivit pentru un ”Leu adevărat”.

Caracterul – pe primul loc

Un lucru e clar – leii sunt regi adevărați. La fel de remarcabil, cum e regele animalelor, ar trebui să fie și tortul pentru un sărbătorit al lunii august. Primul indiciu ar fi să alegi niște nuanțe nobile pentru design-ul tortului: un negru pronunțat, albastru închis sau roșu catifelat. Ia în considerare și latura puternică a caracterului acestui semn zodiacal și optează pentru nuanțe de portocaliu aprins, galben solar sau auriu sclipitor.

Recomandarea Colibri:

Este important nu doar design-ul tortului, dar și aspectul mesei de sărbătoare. Astfel, vei reuși să uimești orice Leu înflăcărat și îi vei oferi emoții de neuitat.

Catalog 2021
© 2018 - 2021 UNGAR SRL. All rights reserved